Interaktivní mapa Hra o trůny

Fanoušci TV seriálu Hra o trůny zajásají. Jeden z nich vytvořil detailní interaktivní mapu země, kde se děj odehrává včetně popisu všech zajímavých míst.

hra-o-truny-mapa

Když spisovatel George R.R. Martin psal své knihy cyklu Píseň ledu a ohně (A Song of Ice and Fire), asi netušil, jak bude světově oblíben seriál natočený podle nich. Sérii Hra o trůny dnes sledují miliony lidí po celé světě.

Jeden z fanoušků seriálu si dal tu práci, že vytvořil velmi detailní mapu, která zobrazoje všechny alespoň trochu důležitá místa, kde můžeme sledovat děj tohoto seriálu. A co víc, když na město, vesnici, statek nebo jinou lokalitu klikneš, lze si přečíst podrobné informace o tomto místě. Mapa je totiž propojena s Wikipedií Hry o trůny (Wiki of Ice and Fire), kde nalezneš vyčerpávající informace o knihách. Je zde popis postav, jejich dobrodružství, historie, geografie území, atd.

hra-o-truny-mapa-zeme

Autor mapy v poslední době přidal navíc novou funcionalitu, kdy si zvolíš postavu a na mapě se objeví cesta jeho putování v závislosti na kapitolách knihy. To velmi pomůže, pokud se v ději seriálu Hra o trůny trochu ztrácíš.

Ještě stojí za zmínku, že seriál Hra o trůny má své vlastní stránky na serveru HBO. Zde si vybereš epizodu a objeví se přehled, jaká z postav v ní hraje, popis děje včetně mapy, kde se děj odehrává. Lze také sledovat upoutávky a fotky v galerii. Ale tyto stránky skalní fanoušci jistě znají.

Komentáře

Poslal candipharm.com
canadian diet pills http://candipharm.com/
Poslal demeesota
cialis generic cost Laxatives during and after treatment of chronic constipation
Poslal https://prokat-59.ru/
Прокат инструмента предлагает удобство и гибкость использования. Вы можете арендовать инструмент на нужное вам время и вернуть его после использования. Это особенно удобно, если вам нужно использовать инструмент только на короткий срок или если вам необходимо его использовать в разных местах https://prokat-59.ru/

Vložit komentář

Captcha kód
Zveřejněno 2.7.2014