PIXLR - webový photoshop

Potřebuješ upravovat fotky, kreslit obrázky? A nechceš používat drahý Photoshop? Je tu super webová alternativa - PIXLR. Online kreslící program, který má podobné funkce i design jako proslavený Photoshop. A k použití je zdarma.

pixlr-web-editor

Na webu jsem objevil skvělé stránky pixlr.com, které se specializují na online grafické aplikace. Zahoďte všechny kreslící programy a drahé Photoshopy. Je tu.. PIXLR !

PIXLR Editor

pixlr-editor PIXLR Editor je plnohodnotný kreslící program založený na vrstvách, který má podobné funkce i design jako známý Photoshop. Obrázky lze načítat přímo z webu, z disku nebo ze své knihovny, kterou má každý uživatel po registraci k dispozici. Program umožňuje používat maskování, různé štětce, efekty, korekce barev a další potřebné nástroje. Aplikace je založena na Adobe Flash, práce i počáteční načtení je velmi rychlé.

PIXLR Express

pixlr-expressJedná se o prográmek na express úpravu fotek. Obsahuje jednoduché a často používané funkce, které potřebujeme s pořízenými fotkami provést. Jedná se o ořez, změnu velikosti nebo otáčení obrázků. Dále jsou k dispozici funkce na úpravu barevnosti, kontrastu, zaostření nebo zormazání a nechybí ani korekce červených očí nebo bělení zubů. Součástí je také knihovna s dalšími efekty, možnost přidávat rámečky a samolepky (např. brýle, parohy, čepice atd). Nechybí samozřejmě možnost vkládat do obrázku text.

Dále je možné také v této aplikaci prohlížet soubory s příponou PSD. Jedná se o obrázky s vrstvami vytvořené ve Photoshopu, což je super, nemusíš drahý Photoshop instalovat a přesto si dokážeš obrázky zobrazit. 

PIXLR O-matic

pixlr o-maticO-matic je hezký prográmek, kterým ve 3 krocích vytvoříte z obrázku např. starou zažloutlou fotku s opálenými okraji nebo naopak vyjasněný obraz z efektem odražených světel. Nejdříve je nutné fotku uploadnout nebo je možné přímo použít web-kameru. V prvním kroku si pohrajete s barvami, v druhém pak s efekty škrábanců, fleků a dalších efektů. A nakonec nastavíte obrázku rámeček. Máte ohromné množství kombinací jak své fotky ozvláštnit. Račte vyzkoušet.

Všechny tyto tři grafické online aplikace nalezneš na adrese www.pixlr.com 

Zveřejněno 25.12.2013